2CELLOS – Moon River

2CELLOS predstavlja nov videospot za pesem “MOON RIVER”iz filma “Zajtrk pri Tiffanyju”(z Audrey Hepburn v glavni ženski vlogi). Videospot za čustveno nabito izvedbo znane pesmi “Zajtrk pri Tiffanyju” so posneli v Knežjem dvoru v Dubrovniku, pod režisersko taktirko pa se podpisuje Darko Drinovac. Pesem bo objavljena na albumu “Score”, ki izide 17. marca. 2CELLOS se na prihajajočem albumu predstavlja s povsem novim slogom med igranjem najbolj znanih skladb, ki so bile kadarkoli spisane za klasične in sodobne filmske ter televizijske zgodbe. Luka Šulić in Stjepan Hauser sta se tokrat podala v raziskovanje tradicionalnega sveta zvoka, pri čem se jima je pridružil londonski simfonični orkester (London Symphony Orchestra), ki ga je vodil dirigent in aranžer Robin Smith. Pod produkcijo albuma je poleg Luke in Stjepana podpisan tudi Nick Patrick (Elvis Presley, Royal Philharmonic Orchestra, Russell Watson, Il Divo, Plácido Domingo).

Poleg tematike iz ‘Igre prestolov’ album vključuje tudi skladbe filmskih uspešnic, kot so: My Heart Will Go On iz Titanika, For the Love of a Princess iz filma Hrabro srce, May It Be iz trilogije Gospodar prstanov, Now We Are Free iz uspešnice Gladiator, Moon River iz klasike Zajtrk pri Tiffanyju, …

Nove pesmi bosta Luka in Stjepan predstavila tudi v ljubljanskih Stožicah 7. in 8. aprila 2017 skupaj s simfoničnim orkestrom RTV. Po prvem koncertnem dnevu, ki je bil razprodan v rekordnem času, je za 8. april 2017 ostalo le še nekaj prostih vstopnic!

V kolikor želite biti tudi sami del svetovnega spektakla, pa lahko kupite še zadnjih par vstopnic za aprilski koncert in si zagotovite nepozabno doživetje v živo. Ljubljanske Stožice 7.4.2017 in 8.4.2017 – ena in edina 2Cellos.

Vstopnice so na voljo na prodajnih mestih Eventim (Petrol Slovenija, Pošta, OMV) ter na spletni strani Eventim: http://goo.gl/GdjPRW

Več novic