2B predstavljata najbolj nežen single z naslovom Pomiri me.

Ob nominaciji za nagrado zlata piščal, kjer je za skladbo leta nominirana Kje so rože, duo predstavlja do sedaj najbolj nežen in osebno izpovedni single z naslovom Pomiri me.
 
Skladba POMIRI ME, je premierno zazvenela natanko pred letom dni, ko sta jo prvič odigrala na radiu Val 202, v sklopu nastopov Koncert doma. “Pesem je najina izpoved in jo doživljava kot zelo iskreno, je drugačna od pesmi, ki sva jih do zdaj izdajala. Upava, da se bo čim več ljudi našlo v njeni vsebini in melodiji.”

Za pesem sta v lastni režiji posnela tudi video, in sicer kar v domačem okolju, na področju naravnega izvira Jajce, ki je v preteklosti predstavljal tudi edini vir pitne vode v okolici in je zato simbol preživetja. In ravno slednje ju je pritegnilo k snemanju. “Ni bilo dvoma, da video posnameva točno na tem mestu, kjer izvira potok, saj se sama zgodba in sporočilo lepo povežeta s kuliso, ki jo ponuja ta zares posebna lokacija, ki jo najdemo v skritem kotu Bele Krajine, ne daleč od najinega studia, kamor rada zahajava, ko rabiva mir in inspiracijo.”
 
Video sta posnela v enem kadru in uporabila kuliso, ki jo je že popolno pripravila narava.
“Uporabila sva vse kar nama je dala narava, tudi sonce je bilo ravno prav za oblakom, da je dalo tisti pravi efekt, ki ga je video potreboval.”

Več novic