13. GorA RockA uspešno zaključena – Več kot 10.000 obiskovalcev v treh koncertnih večerih

Na Šentviški planoti se je minuli vikend odvil 13. dobrodelni festival GorA RockA, ki je tudi letos na oder privabil različne nastopajoče zasedbe iz Slovenije in tujine.

Za nepozabno glasbeno doživetje, bodo v treh glasbenih večerih, poskrbeli S.A.R.S., Magnifico, Šank Rock, Vlado Kreslin in Mali bogovi, Tabu , HELP! A Beatles tribute band, San Di Ego, Stray train, Leonart, Captain Morgan’s Revenge, Bluesback, Rock Arena, Ansambl Ikebana in Dj Janko.

Da festival GorA RockA raste iz leta v leto, je dokaz tudi vsako leto večji oder, boljša in pestrejša tehnika, kulinarična ponudba in ostale obfestivalske aktivnosti. Pester dnevni program je poskrbel za obilo športnih tekmovanj in družabnih iger, posebej dobro pa je bila sprejeta stand up predstava.

Trije koncertni večeri, več kot 250 prostovoljcev, ki so skupaj opravili več kot 7500 prostovoljnih ur in dobrodelnost. To je tisto, kar dela Goro rocka drugačno. Izkupiček letošnjega festivala bodo organizatorji namenili projektu Botrstvo v Sloveniji, obnovi športne dvorane PŠ Šentviška Gora in nakupu defibrilatorja.

Vse to so razlogi, da so poslušalci Vala 202, vodjo festivala Jerneja Kendo, danes izbrali za ime tedna. Hvala vsem obiskovalcem in vsem vam, ki festival podpirate!

»Tresla se bo gora, špilal se bo rock!

Več novic