12. GorA RockA spisala nove mejnike!

12. izvedba festivala GorA RockA uspešno zaključena. Odbit četrtek, nor petek in udarna sobota. Tresla se je gora, špilal se je rock.

Šentviška planota je poskrbela za nepozabno kuliso in vsem zbranim na dvanajstem festivalu GorA RockA ponudila vse tisto, kar dela ta festival tako edinstven.

gora-rock-foto-matjaz-kosmac

Več kot 150 prostovoljcev je pripravilo pravi rokerski praznik, ki so ga zaznamovali odlični koncertni večeri in zabavno dnevno dogajanje. STEVE ‘N’ SEAGULLS, HAMO & TRIBUTE2LOVE, SUPER ACTION HEROES, in Q2O, so v četrtek poskrbeli za odbit uvod, SIDDHARTA, MI 2, ADAM, ANSAMBL IKEBANA in PRELUDE so dodali energijo za nor petkov večer, S.A.R.S., BIG FOOT MAMA, I.C.E., SKEEBEEP in LEŽEČI NEBOTIČNIK, pa so udarno zaključili glasbeni del festivala.

GorA RockA dokazuje, da lahko prostovoljstvo in dobrodelnost povežeta ljudi, skrb za sočloveka in skrbnost pa sta zagotovili, za vsesplošno razumevanje in pozitiven pogled v prihodnost. GorA RockA ni samo glasba, GorA RockA ni samo pestro dnevno dogajanje, GorA RockA ni samo eden najboljših festivalov v Sloveniji… GorA RockA pomeni način razmišljanja in GorA RockA pomeni skupnost več tisoč ljudi, ki razmišljajo dobro in pozitivno.

Hvala, vsem. Hvala, ker podpirate #rockamdobrodelno!

Več novic