12. GorA RockA spisala nove mejnike!

12. izvedba festivala GorA RockA uspe┼íno zaklju─Źena. Odbit ─Źetrtek, nor petek in udarna sobota. Tresla se je gora, ┼ípilal se je rock.

Šentviška planota je poskrbela za nepozabno kuliso in vsem zbranim na dvanajstem festivalu GorA RockA ponudila vse tisto, kar dela ta festival tako edinstven.

gora-rock-foto-matjaz-kosmac

Ve─Ź kot 150 prostovoljcev je pripravilo pravi rokerski praznik, ki so ga zaznamovali odli─Źni koncertni ve─Źeri in zabavno dnevno dogajanje. STEVE ‘N’ SEAGULLS, HAMO & TRIBUTE2LOVE, SUPER ACTION HEROES, in Q2O, so v ─Źetrtek poskrbeli za odbit uvod, SIDDHARTA, MI 2, ADAM, ANSAMBL IKEBANA in PRELUDE so dodali energijo za nor petkov ve─Źer, S.A.R.S., BIG FOOT MAMA, I.C.E., SKEEBEEP in LE┼ŻE─îI NEBOTI─îNIK, pa so udarno zaklju─Źili glasbeni del festivala.

GorA RockA dokazuje, da lahko prostovoljstvo in dobrodelnost pove┼żeta ljudi, skrb za so─Źloveka in skrbnost pa sta zagotovili, za vsesplo┼íno razumevanje in pozitiven pogled v prihodnost. GorA RockA ni samo glasba, GorA RockA ni samo pestro dnevno dogajanje, GorA RockA ni samo eden najbolj┼íih festivalov v Sloveniji… GorA RockA pomeni na─Źin razmi┼íljanja in GorA RockA pomeni skupnost ve─Ź tiso─Ź ljudi, ki razmi┼íljajo dobro in pozitivno.

Hvala, vsem. Hvala, ker podpirate #rockamdobrodelno!

You may also like