10 razlogov zakaj čez tri tedne na 10. OverJam Reggae festival!

OverJam Reggae festival z deseto izvedbo od 15. do 20. avgusta ponuja več kot reggae. Poleg Alborosie &Shengenclan, Morgan Heritage, Kiril Djaikovski, Collie Buddz, Max Romeo, The Abyssinians, Raggalution tudi Elvis Jackson, Kočevska orkestra, Dolomites Rockers, …

Deseti mednarodni reggae festival OverJam, ki bo od 15. do 20. avgusta 2022 v Tolminu, bo ob visokem jubileju obiskovalcem postregel tudi z glasbenim spektrom onkraj reggaeja. Prav ste prebrali. OverJam bo 5 dni gostil zvezde reggae glasbene scene, dodatno pa še nekaj drugih žanrov, ki se mojstrsko prepletajo z reggajem skozi punck, etno, ska in hiphop ritme. Pet dni, pet odrov in obilica dnevnih aktivnosti tako za odrasle kot tudi za otroke.

  1. 27 veličastnih koncertov v živo na Maverjevem odru v 5 dneh: med njimi Alborosie, Morgan Heritage, Kiril Djaikovski, Collie Buddz, Max Romeo, The Abyssinians, Mellow Mood in Jesse Royal. In lahko jih doživiš v prijetnem hladu zelenih dreves, ki obdajajo glavno prizorišče.
  2. Več kot 40 zvočnih sistemov bo igralo “roots” reggae, dub in dancehall na 3 odrih. Čas za plesno razpoloženje!
  3. Plaža ob Soči in kamp v bližnjih gozdičkih; osvežiš se v mrzli reki in sproščaš v kotičkih neokrnjene narave, ob tem pa so ti na voljo čista stranišča in tuši s toplo vodo!
  4. OverJam ponuja v dnevnem času mnoge edinstvene delavnice, med njimi tako spiritualne kot tudi umetnostne, športne in plesne. Letos bodo na voljo 3 vrste joge, meditacije, slackline veščine, dancehall plesne delavnice, učne ure ukuleleta in umetniškega ustvarjanja.
  5. Na naših OJ University okroglih mizah lahko prisluhneš pogovoru s svojim najljubšim ustvarjalcem. Naj opomnimo, da imamo letos super zvezdniški nabor izjemnih reggae ustvarjalcev.
  6. Prizorišče je obdano s čudovitim Triglavskim narodnim parkom, ki ponuja mnogo skritih kotičkov. Tukaj lahko odkriješ raj za vodne športe na Soči (rafting, kajakaštvo, kanujanje, hydro-speed, kanjoning …), gorsko padalstvo, ribištvo, plezanje, pohodništvo ter gorsko kolesarjenje.
  7. Vse to lahko doživiš, če seveda kupiš festivalsko vstopnico!
  8. Online kupci vstopnic bodo dobili edinstveno skrivno early-early-bird priložnost za nakup vstopnic za naslednjo edicijo. Lansko leto so te vstopnice pošle v manj kot 2 urah! Te priložnosti nikakor ne smeš zamuditi!
  9. avgusta bomo izvedli nagradni žreb med vsemi, ki boste do takrat kupili vstopnice za OverJam v naši online trgovini in nekomu podarili polno festivalsko vstopnico za edicijo 2023. Zagotovi si sodelovanje ZDAJ!
  10. Ne pozabiti, da je OverJam konec tega poletja. Dajte ga uživati s polno žlico.

Več novic